Κίνητρο

στις

Κοιτάω φωτογραφίες των τελευταίων 3 μηνών, που από την μια πέρασαν τόσο γρήγορα αλλά από την άλλη πάλι τόσο αργά και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι αυτό που λένε «Πως περνάει έτσι ο καιρός; »ή το άλλο …το ακόμη πιο δύσκολο…«Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια; »

Σκέφτομαι τι πραγματικά έμεινε από το τελευταίο τρίμηνο..

Έμεινε σίγουρα το άγχος, το τρέξιμο, τα νεύρα και αυτό το τόσο γνώριμο αίσθημα του «πότε δεν προλαβαίνω » και τόσα άλλα παρόμοια που πραγματικά με κάνουν να αναρωτιέμαι αν αξίζει όλο αυτό και κυρίως πως μπορεί να σταματήσει όλη αυτή η εσωτερική καθημερινή πάλη και πίεση προς τον ίδιο μου τον εαυτό!

Κοιτώντας λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες συνειδητοποίησα πως ότι έχει πραγματική σημασία είναι εκεί έξω και το βλέπεις καθημερινά! Αυτό και μόνο λοιπόν αρκεί για να έχεις το κίνητρο που χρειάζεσαι κάθε μέρα για να δώσεις στον εαυτό σου αυτό που του αξίζει!

Μόνο που ξύπνησες και είδες τον κόσμο να ξημερώνει σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να ξημερώσεις και εσύ μαζί του και να δείξεις όχι στους άλλους, αλλά σε σένα τι πραγματικά έχει νόημα σε αυτήν την ζωή , για τι πραγματικά αξίζει να αγχωθείς και για τι όχι !

1594283165233

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s